Brasserie…Lunch@Aandelinde

Aan de Linde staat bekend om de aandacht die gegeven wordt aan haar lunchgerechten en het meer dan royale drankenassortiment. Zo kun je kiezen uit het Whittington thee assortiment van maar liefst 40 (!) smaken, verse ijsthee in 12 smaken en wordt enkel de beste koffie van Blanche Dael door de barrista’s bereid. Overdag zijn met name de sandwiches en salades erg populair. Niet gek ook, want je ziet en proeft direct dat hier, onder leiding van chefkok Joswa van Daal, een gepassioneerde en professionele keukenbrigade aan het werk is! Al vroeg in de ochtenduren staan de pannen op het fornuis en vult de keuken zich met de heerlijke geuren van ouderwetse soep, kruiden en het verse brood van Bakker Geurten uit Valkenburg. Grotere trek? Overdag worden ook Italiaanse pastagerechten, pannenkoeken en kleine warme gerechten geserveerd! Kom, proef en geniet.

Bekijk de Lunchkaart 

Restaurant…Diner@Aandelinde

Bij Aan de Linde regeert het ‘joie de vivre’. De vreugde van het leven, de vreugde van lekker eten en drinken. Wij staan garant voor een avond stijlvol dineren in een romantische omgeving met een mooi uitzicht op Valkenburgs meest markante mergelbouw, Kasteel Den Halder en de hoogteruines. Neem plaats en geniet van onze verrassende wijnkaart en ons rijke aanbod aan drie- en viergangenmenu’s. Een aanbod dat elk seizoen wisselt, omdat wij met eerlijke en verse producten werken. Zo wordt u keer op keer weer verrast. Daarbij spelen wij echter optimaal in op uw behoeften. Heeft u dieetwensen of geeft u de voorkeur aan vegetarische gerechten, dan houdt onze chefkok Joswa van Daal daar uiteraard rekening mee.

Bekijk de Dinerkaart  Bekijk de Dessertkaart  Bekijk de Wijnkaart

Daghap € 13,50 p.p.

Ook geen zin om vanavond nog thuis te moeten koken? Is het gezellig en wilt u gewoon en ongedwongen een lekker hapje mee-eten? Geen uren aan tafel en net als thuis een lekker en goedgevuld bord Bekijk hier de daghap van vandaag…

Allergie- en dieetwensen

Geen zorgen over welke ingrediënten wij gebruiken, vraagt u gerust naar onze Allergenenkaart. Altijd actueel en met al onze gerechten gespecificeerd, zowel van de lunch- alsook van de avondkaart!

Bekijk de Allergenenkaart 

Gezelschappen

Aan de Linde is uitermate geschikt voor de ontvangst van grotere gezelschappen. Familiediners, zakelijke bijeenkomsten en teamuitjes worden hier tot in de puntjes verzorgd. Om optimaal aan ieders wensen te voldoen en eventuele wachttijden te voorkomen, nemen wij het liefst op voorhand de verschillende opties met u door. Zo hebben wij de mogelijkheid om mee te denken en bent u altijd verzekerd van een passend arrangement voor lunch, diner of borrel.

© 2018 Restaurant Aan de Linde
Ontwerp & realisatie: VIZZUAL