Het laatste nieuws

Aan de Linde heeft een boel nieuws. Allereerst hebben we een nieuwe lunch- en dinerkaart. Binnenkort presenteren we bovendien ons kerstmenu voor 2022, dat je tegen die tijd kunt terugvinden op onze fonkelnieuwe website! En de maand oktober staat traditioneel in het teken van de Bokkenweken, waarvoor wij een speciale actie hebben.

Nieuwe menukaart

Maak kennis met onze vernieuwde lunch- en dinerkaart. Een echte aanrader voor een stevige lunch in deze tijd van het jaar: Limburgse bloedworst met gebakken appeltjes, traditioneel geserveerd met roggebrood en stroop. En wat te denken van zwijnshaas of dry-aged entrecote als hoofdgerecht tijdens je diner? 
 
Vanzelfsprekend vind je op zowel de lunch- als dinerkaart ook een ruim vegetarisch aanbod, zoals onze vegaburger deluxe en cannelloni gevuld met bospaddenstoelen. 
 
Check ook regelmatig je mailbox of houd onze website in de gaten, want daar vind je binnenkort ons kerstmenu voor dit jaar.

Bokkenweken

Oktober staat in Valkenburg traditioneel in het teken van de Bokkenweken, met de drukbezochte Bokkemèrt op zondag 9 oktober als hoogtepunt. Met ruim 250 kraampjes is dit een van Limburgs grootste jaarmarkten. Natuurlijk kunnen ook wij de Bokkenweken niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Tijdens de Bokkenweken kun jij elke woensdag en donderdag extra voordelig genieten van ons Aan de Linde’s favorieten-menu, met daarop onze populairste gerechten. Voor 31,90 euro heb je bij dit driegangenmenu elke gang de keuze uit twee opties. Wist je dat je voor 7,75 euro dit menu kunt upgraden naar een viergangenmenu?

Ook hebben we Leeuw Najaarsbock weer op het vat, een gloedvol herfstbier met een ronde, volle smaak, dat prima past bij diverse gerechten op onze kaart. Onze gastheren en -vrouwen adviseren je graag over de lekkerste drank-spijscombinaties!

Mogen we jou begroeten tijdens de Bokkenweken?

Overige nieuws

Kom genieten

Reserveer een tafel en kom genieten bij restaurant Aan de Linde.

Reserveren