Vacature: medewerker bediening

Soliciteer

Informatie over het bedrijf

Restaurant Aan de Linde is gelegen in een markant, monumentaal pand net aan de rand van het toeristisch centrum met, volgens velen, het mooiste terras van Valkenburg met uitzicht op kasteel Den Halder, de hoogteruïnes en de kerk.

Zelfs als werknemer waan jij je op vakantie! Werken op een van de mooiste plekken van Valkenburg. Aan de Linde bestaat ondertussen al bijna 15  jaar en daar zijn we trots op! 

’s Avonds wordt er fijn gekookt, met enkel verse ingrediënten en een dinerkaart die zeker 4 keer per jaar wisselt. Maandag en dinsdag zijn drukke avonden doordat we dan een wisselend vijfgangen-surprisediner voor een speciale prijs aanbieden. Onze dinerkaart is actueel, verrassend en van deze tijd. 

Aan de Linde wordt gerund door een jonge onderneemster die graag samen met de medewerkers een hecht team vormt. Samen zorgen wij ervoor dat Aan de Linde kan groeien maar vooral ook een fijne werkplek is voor al onze collega’s. 

Bij Aan de Linde werken we met veel vaste medewerkers en vaste oproepkrachten ieder op zijn eigen niveau en met eigen specialiteit, Aan de Linde doen we samen en ieder op zijn eigen manier!

Omschrijving van de functie

Wij zijn opzoek naar een leuke, enthousiaste en spontane gastheer of gastvrouw! Iemand die bij ons team en onze gasten past.. Wij maken graag kennis met je!

Wie zoeken we:

Wij zoeken een representatieve collega met een goed humeur die gasten het gevoel kan geven 'thuis te komen'. Niet pretentieus, niet chique, maar casual & netjes past beter bij ons. Klant- en servicegericht werken staat bij ons centraal, derhalve hopen we een spontane, enthousiaste collega te vinden.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Goed salaris op basis van leeftijd en kennis
 • royale financiële extra’s en ‘afspraak is afspraak’
 • Een gezond privéleven met sociale contacten is erg belangrijk. Wisselende roosters en diensten zijn flexibel in te delen, fijn als je bijvoorbeeld in teamverband sport...werk je een doordeweekse dag of dagdeel liever niet of juist heel graag, we houden er altijd rekening mee! In roulatie een vrij weekend voor alle medewerkers die dat wensen!

Praktisch, wat nu?

 • Aanvaarding in overleg
 • Parttime of fulltime eventueel ook als oproepkracht
 • Werk je momenteel elders? Wij gaan discreet om met je gegevens en ontvangen informatie en nemen binnen twee dagen contact met je op!
 • Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

  Parttime uren: 24-38 per week

  Salaris: €1.950,00 - €2.500,00 per maand

 • Solliciteer via info@aandelinde.eu voeg je CV toe en een kleine motivatie

Direct solliciteren?

Neem dan telefonisch contact op met Lorraine 
(043 601 05 77) of stuur je cv en een korte motivatie naar info@aandelinde.nl