Vacature: Poetshulp - interieurverzorg(st)er

Soliciteer

Functieomschrijving

Wie zoeken we:

maandag, dinsdag en woensdag ochtenden (06:00 tot 10:30) en eventueel wanneer gewenst nog extra beschikbare uren in de afwas.

Wij zoeken een gezellige, nette poetshulp die ervoor wilt zorgen dat ons restaurant lekker ruikt, mooi blinkt en dat we met z’n allen iedere dag weer trots mogen zijn om de eerste gasten te ontvangen! We hebben het geluk om in een prettig team te mogen werken, onze nieuwe interieurverzorger is een sociaal en zorgzaam type!

50-plusser is geen bezwaar!

Taken omvatten stofzuigen en dweilen van de restaurant- en keukenvloer, schoonmaken van de toiletten en het schikken en schoonmaken van het terras. Daarnaast in periodiek schema aanvullende werkzaamheden zoals lambrisering afstoffen en muren schoonmaken.

Drie a vier diensten per week in onderling overleg te plannen, diensten beginnen om 06 en eindigen rond 10:30 uur. Zelfstandig werken moet geen probleem zijn.

We zijn 7 dagen per week geopend, ook in het weekend en met feestdagen. Er moet een gezonde balans gevonden worden in de planning, maar in beginsel is onze nieuwe poetsvrouw bereid om deze dagen ook te werken, maar tegelijkertijd wil onze andere poetsvrouw wel heel graag de weekenden blijven werken?! De poetswerkzaamheden zijn ook te combineren met uren in de afwas, zo kunnen we toch samen een mooi contract aangaan wanneer gewenst.

Ervaring in de schoonmaak is een vereiste.

Eigen vervoer en volledige beheersing van Nederlandse en of Engelse taal in woord en schrift zijn vereist.

Wat bieden we:

  • Prettige werkomgeving met gezellige collega’s.
  • Net salaris en andere financiële extra’s, wij betalen niet zwart!!
  • ‘Afspraak is afspraak’

Praktisch:

  • Aanvaarding per direct of op korte termijn;
  • Vacature betreft geen seizoensfunctie;

Als je interesse hebt in deze vacature, stuur dan je motivatie en cv naar info(apenstaartje)aandelinde.eu of bel naar 043 601 05 77

Wij gaan discreet om met je gegevens en ontvangen informatie en nemen binnen twee dagen contact met je op!

Wie zijn we:

Restaurant Aan de Linde is een echt ‘rustpunt’ in Valkenburg-Centrum. Gelegen in het markante monumentaal pand bekend als ‘Casinohotel’ met een bruisend terras met uitzicht op kasteel Den Halder, de hoogteruïnes en de kerk. Net buiten de échte drukte van het bruisende Valkenburg, ligt Aan de Linde op één van Limburgs allermooiste plekjes!

Aan de Linde is 7 dagen per week geopend vanaf 11 uur.

 

 

Direct solliciteren?

Neem dan telefonisch contact op met Lorraine 
(043 - 601 05 77) of stuur je cv en een korte motivatie naar info@aandelinde.nl