Vacature: Zelfstandig werkend kok

Soliciteer

Informatie over het bedrijf

Restaurant Aan de Linde is gelegen in een markant, monumentaal pand net aan de rand van het toeristisch centrum met, volgens velen, het mooiste terras van Valkenburg met uitzicht op kasteel Den Halder, de hoogteruïnes en de kerk.

’s Avonds wordt er fijn gekookt, met enkel verse ingrediënten en een dinerkaart die 4 keer per jaar wisselt. Maandag en dinsdag zijn drukke avonden doordat we dan een wisselend vijfgangen-surprisediner voor een speciale prijs aanbieden. Onze dinerkaart is actueel, verrassend en van deze tijd.

Overdag is het heel anders en fungeert Aan de Linde als brasserie met veel vaste gasten. We voeren een uitgebreide lunch- en borrelkaart en hoewel deze gerechten niet het spannendst zijn om te bereiden, worden ook deze met alleen de beste kwaliteit ingrediënten bereid. Met name onze drukbezochte lunch biedt ons de mogelijkheid om koks die graag (gedeeltelijk) overdag werken tegemoet te komen.

De keuken is 7 dagen per week geopend van 11:30 tot 21.30 uur, de laatste medewerkers zijn niet later klaar dan 22:30 uur.

We hebben de afgelopen jaren een hecht en stabiel team met vaste medewerkers kunnen vormen en daar zijn we best trots op! Ieder op zijn eigen niveau en met eigen specialiteit, Aan de Linde doen we samen en ieder op zijn eigen manier!

Omschrijving van de functie

Overdag brasserie, ’s avonds restaurant…door onze dubbele functie van brasserie en restaurant, mag ons keukenteam enerzijds vooral ’s avonds nog echt en eerlijk koken en geniet ze anderzijds geregeld van een avondje of weekend vrij… De tijd dat werken in de horeca iedere avond en ieder weekend opslokt is allang voorbij…!

Collegialiteit, ‘afspraak is afspraak’, respect en enthousiasme voor Aan de Linde en haar formule zijn 4 kernwaarden waar we samen voor staan!

Wat kunnen wij jou bieden?

  • 32 of 38 uur contract
  • Flexibel werkrooster. Wij vinden een sociaal leven belangrijk, roosters zijn naar wens samen te stellen en wij plannen voor iedereen die dat wenst geregeld een avond of weekend(-dag) vrij.
  • Acceptabele werktijden en -diensten van gemiddeld 8 uur. In het hoogseizoen is dat natuurlijk wel eens anders
  • Gevarieerde werkzaamheden afgestemd op capaciteiten en wensen.
  • Goede personeelsmaaltijden.
  • Salaris op capaciteit en ervaring afgestemd! (Salarisindicatie: vanaf € 2100,-) Daarnaast royale financiele extra's!

Wie zoeken wij?

In de allereerste plaats zoeken we naar een positief ingestelde collega die zich goed kan vinden in onze formule. We hopen een nieuwe collega te vinden met enkele jaren ervaring opdat de inwerkperiode vlot verloopt, het werktempo snel acceptabel is en wij ook van hem of haar iets kunnen leren.

Onze nieuwe collega begrijpt dat we niet, zoals in het hoogste segment gebruikelijk is, met 6 koks aan één gerecht staan te friemelen, maar dat we met 4 koks aan 120 couverts werken!

Onze nieuwe collega drinkt af en toe ook samen met ons een lekker glas wijn of speciaalbier, voordat we allemaal trots en voldaan naar huis toe gaan...

Direct solliciteren?

Neem dan telefonisch contact op met Lorraine 
(043 601 05 77) of stuur je cv en een korte motivatie naar info@aandelinde.nl